Tak ada tanda nak bersalin

Hai ibu2. Dekat sini ada tak yang pernah experience tak ada sebarang tanda2 nak bersalin, cuma rasa mild cramp pada bawah perut? Kalau ada rasa cramp mild2 macam ni perlu pergi ke hospital terus ke? Sebab masih tiada sebarang tanda yang turun macam mucous plug/air ketuban. Tq

3 Các câu trả lời

Sy dah selamat bersalin 13/9 haritu. Perut mengeras je so sy decide pergi klinik n doc buat surat refer hosp. Sampai hosp tengok bukaan dah 1cm n terus kena warded.

sy tak pergi. sbb tu bkn tanda.

dah berapa week?

12mo trước

czer ka normal?