Bedung & set jenama berpantang

Hai ibu2 Dan mama semua,Sy nk tanya bedung tu biasa ibu2 beli berapa helai ? Sy jadi pening nk pikir berapa helai nk beli .. lepas tu set berpantang apa yg best dan okay ? Sy baru pertama Kali menjadi ibu dan perlukan bimbingan..,terima kasih ❤️ #anak_first#31week4day#ingintahu

3 Các câu trả lời

bedung sye gne kain napkin je.. so sye bli 1 pax.. set pantang sbb sye gne CL, so memg x bli.. tp kwn2 ade bli nona roguy or sari ayu.. dyorg x bli 1 set, pilih2 yg pentg je.. mcm mnyak2, set mndi herba.. mcm tu je la..

2y trước

ouhh ...tq sis ☺️

saya beli bedung 6 helai je sis yg besar ..pastu kain napkin tu 1 pax..kalau set berpantang saya beli yg sari ayu je..

I guna set pantang sdm. best sgt.

2y trước

tq sis ... ☺️