Suami minta bersama

Hai ibu2 , anak saya dah 2bulan 3 hari .. suami mintak nak bersama semalam tapi saya cakap saya belum ready lagi kesian pulak kat dia 🥲 ada ke mommy kat sini yg xsempat habis 100 hari .. ok ke kalau bersama ? #seriusnanya #firstmom

6 Các câu trả lời

dlu sy nak pantang 100 hari tp bejaya 90 hari je 😆sis beli pelincir/lubricant sis kalau takut. sbb da lama kan tak bersama. bila kita takut, neves, takde mud.. automatik bawah kita tu kering je masa bersama. so kalau ada pelincir takde la rasa sakit apa2 kat bekas luka bersalin tu.. smooth je nti. cadangan je 🤭..gudluck sis

macam saya pun pakat nak pantang 100 hari tapi gagal masuk 2 bulan tepat 🤣 cukupla kot pantang 60 hari sebab kesian dekat husb . kalau sis dh ready takde masalah pun . tapi cakapla dekat husb kena slow ii sebab kita takut lagi kan . inshaallah husband kita faham

samala tp sy baru 55 hari ni. lg 6 hari nk masuk 2 bulan tp sy trpkse tolak sbb sy takut sbb luka jahut sy bnyk sgt. sy trpkse jgk tggu 100 hari😆. nk xnk suami trpkse akurla.. plus darah sy ad lagi..

sye sbb takut,sye yg kt atas dulu,slow2 cuba masukkn lps pki plincir durex tu...dh ok,dh bole Lyn bru tukar posisi kt bwh,

Ada je... Pakat buat secara gentle. Kan dah sampai ke pagi rasa kesian pd suami... Bincang elok2 ok.

Saya 44 hari. Seriau jugak. Tapi slow slow & gentle je. Pahtu terus confident… 🤣