18minggu usia kndungan

Hai ibu2.. ade x yg mcm saya, dh masuk 18 mggu tp alahan masih ade. Masuk ke ptg makin mual dan loya. Makan pun masih kurang berselera. Berat pun susah nk naik pdhal sbelum pregnant berat senang nk naik.

2 Các câu trả lời

Sy masa first trimester mmg teruk alahan, muntah mual makan tak lalu, minum air kosong pon boleh muntah. Skrng masok 18weeks selera makan naik, semua nak makan. Mual muntah alahan semua dah hilang.

2y trước

saya teruk jgk alahan time first trimester tu. tp dh berkurang dh skrg. selera kdg2 ade kdg xde.