Ubat batuk

Hai ibu semua.. saya mengandung 10 minggu.. boleh ambil ke ubat batuk ni.. suami beli di farmasi.. farmasi maklumkan selamat untuk ibu mengandung.. ada ibu2 yg minum ubat ni ke.? #ingintahu #pleasehelp

Ubat batuk
2 Các câu trả lời

Sye pegi klinik batok xilang tp doc mmg xnak bg langsung ubat batok sbb pregnant. Sye minum air madu je mlm² 😫😭

2y trước

Samalah , saya pun takut makan ubat batuk selsema bagai waktu mengandung . Cuba mintak pendapat orang y biasa mengandung je kalau demam teruk sangat makan panadol tu pun jangan kerap . Kurangkan minum air lain Lebihkan minum air masak untuk nak cepat sembuh , alhamdulillah saya ikut semua baikbaik je baby sekarang . Takut pernah gugur sbb batuk terlalu kuat , batuk je keluar spotting😣

Seeloknya jumpa doktor, usually ubat dkt farmasi utk kurangkan sakit je tak pulihkan sepenuhnya.