Baby baru mula makan xberak

Hai ibu nak tanya kalau baby start makan normal ke kalau xberak dlm masa sehari . Sepatutnya hari2 berak ke mcm mana .. risau pulak .. saya perasan baby kurang kentut .. padahal sebelum ni baby saya kuat kentut .. kencing mcm biasa .. anak pun tkdela meragam or tunjuk sign macam sakit perut .. baby fully bf .. tolong komen ya ..

1 Trả lời

Normal. Bby sy poo selang 2 hari bila start solid food. Yg penting kena check & urut bwh pusat dia utk galakkan angin keluar.

2y trước

tq sis