rekod pergerakan baby

Hai ibu ii yang dekat luar sana ! nak tanya ni. minggu ke berapa ye boleh buat rekod pergerakan bayi dalam kandungan eh ? sebab saya baru je 23w5d dan utk checkup saya 27/12 bulan depan jadi saya tak pasti nak catat/rekod. saya nak bertanya dahulu mana tahu klu checkup nanti dr pun kata dah boleh catat saya akan catat 😅#firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

28w baru mula tick. atau tgu next checkup nanti misi akn ajar

8mo trước

ouh baikla . terima kasih