NAK JUAL SUSU. ANAK TAK SERASI

Hai ibu ibu. Saya nak jual susu enfalac step 2. Ada 2 kotak. Beli RM 49.30, nak jual RM 40 je sekotak. Berminat bgtahu ya. Area subang jaya pick up. Reason nak jual. Anak saya tak sesuai susu ni..

NAK JUAL SUSU. ANAK TAK SERASI
2 Các câu trả lời

mg dpmudah segalanya..aamiin..oh ya maaf jika kata2 sy ni blh menyinggung perasaan puan... sy just nk bg pendapat...jika puan nk buat sesi jual beli kepada user TAP disini.. better puan letak nm akaun puan juga tw..jgn guna tanpa nama ..sbb lately ni ada yg scammer .jd sbagai langkah berjaga2 better guna nama akaun yg sebenar..tu sebaiknya..supaya urusan jual beli tu telus..

2y trước

amin.. baiklah puan 😊

🤲