Tak minum susu.

Hai ibu-ibu.. Nak tanya jika ibu tak minum susu, boleh ke mintak pada klinik ubat kalsium. Memang semua susu tak boleh telan. Takut jadi pada first baby saya, lahir2 kurang kalsium terpaksa kena tahan ward 8 hari lepas besalin and on ubat kalsium sebulan bagi baby.. Tapi alhamdulillah skng anak ok... Cuma second baby ni takut jadi benda yang sama... Boleh ibu-ibu bantu saya❤️#Nanya #mommybuntu

1 Trả lời

boleh je nk mintak dgn klinik.tapi nak beli sendiri pun boleh.saya ada jual.saya pun makan vitamin calcium.saya tak pernah kejang kaki spnjg pregnant.susu badan pun ada. http://www.wasap.my/60143695703/kalsium