Pergi mandi sungai pijak batu dan jatuh

Hai ibu-ibu & bakal ibu. Saya nak tanya musykil, saya preggy 6 weeks tapi semalam saya pergi masuk sungai chongkak dan kaki pijak banyak batu batu macam refleksologi tu. Saya ada dengar tak elok masa preggy kan takut bagi pressure pada baby. Betul ks? Then malamnya, saya terjatuh di rumah & mula rasa sakit pinggang & cramp kat bawah perut. Perlu tak pergi jumpa doktor? Harap bantu. Terima kasih#pleasehelp

3 Các câu trả lời

perlu sangat.6w tu fragile lg sepatut awak takleh pijak2 batu tu..dan pasal trjatuh tu mmg kena sangat g klinik jumpa doktor biar doktor check

2y trước

Timakasih 🤗🙏🏻

Wajib pergi sis ! Apa2 berlaku doktor boleh bantu sebaiknya jika bertindak awal. Semoga dipermudahkan urusan awk❤️🫶🏻

2y trước

Timakasih🤗🙏🏻

better go check up.. jan biar jaa..

2y trước

Timakasih 🤗🙏🏻