baby kick at 36 week 2 days

hai ibu dan bakal ibu semua. nak tanya saya dah masuk 36 week, before ni baby aktif sgt skrg baby mcm tak berapa nak aktif. dia kick pun tak kuat sgt mcm 34 35 weeks dulu. pernah ke jadi mcm ni? sorry first mom

2 Các câu trả lời

Ruangan baby da sempit and padat. Sama mcm saya Jgk. Tapi sis cuba borak and gosok2 perut. Saya kalau siang mmg susah nk dpt dia gerak. Minum sejuk, or manis then berckp baru dia gerak. Tapi kalau malam berjoget dlm perut

biasanya kick kurang rasa sebab ruang baby dah padat sebab dia dh besar.