Ingin tahu

Hai guys,nak tanya ada sesiapa yang berpengalaman check upt positif tapi bila scan dr kata kosong.tq ☺️

3 Các câu trả lời

Kecik lg kot sis. Mcm sy jgk dlu, klu ikotkan period last kandungan should be 5week + tp bila gi scan x nmpk. Then de soh repeat after 2 weeks then cuma nmpk kantung x nmpk baby. Then repeat lg 2 minggu refer pakar, scan alhamdulillah nmpk kantung ngan baby with heartbeats, kandungan dh 9weeks + masa tu. In sya allah nnti nmpk lh tu. Stay +ve sis, semoga dipermudahkan ☺️

5y trước

Itula.next week ada appointment dkt hospital utk confirm.sbb hari tu scan dekat klinik swasta,doc kata pregnant unknown location.tu yg kene refer hospital.tq respond 😘😘

Ada. Scan ptama kali kosong. Scan slps 2mggu nampak dah baby n heartbeat. Doc suruh minum air bnyk2 sblm scan (10w6d)

5y trước

Itula.rasanya nanti kene repeat scan ni.terima kasih.

sama sy ...