Baby demam suhu turun naik

Hai, first of all, saya dh usaha n smpi skrg masih usaha ikut pelbagai tips yg mommy2 share dlm ni bila ank demam plus smlm dh bwk pegi hosp bila suhu cecah 38. Bby still mahu senyum , main cuma bnyk tdo. Susu pun x bnyk. Najis dia normal ke mcm ni. Suami ckp sbb saya puasa susu jadi cair. How? Tuam pkai kain bsah suhu turun. Pastu x lama naik balik. Susah hati.. em

Baby demam suhu turun naik
3 Các câu trả lời

najis baby normal. puasa xde kena mengena dgn susu badan awak cair. kalau susu cair najis baby awak berwarna hijau muda. mean baby awak hanya dpt susu awalan awak saja iaitu foremilk. kalau masih panas jgn selimut kan baby. jerlum baby. basah kan setiap pelipat baby. jgn pakai kn baby baju. bagi pakai pampers sahaja.

najis nampak normal je sis. puasa takde kena mengena pun dengan susu cair. baby berapa bulan? buat teknik sponging kat anak, kerap basahkan kepala dia. kurangkan pakaian anak, biar pakai pampers je. kalau ikut orang tua tua, anak tu disuruh mandi pakai air daun bunga raya.

Baby 2 bulan 16 hari. Saya dh basahkn setiap pelipat, dia mmg pkai pempes je. Selimut pun x dpkaikn. Suhu still 37.5 cmtu.. nti nk try bunga raya plak. Makasih respon.

1y trước

cuba awk basahkan kepala baby dengan air asam jawa.bagi sampai lenjum kepala baby tu.