37 weeks days

Hai, due saya 26/6 tapi kena serah diri awal esok sebab air ketuban takcukup , takut tapi dalam masa yang sama taksabar nak jumpa baby tapi tula doakan yang baik baik saja 🥲

7 Các câu trả lời

Haha sama baru pegi scan tadi. Due 24/6 air ketuban kurang doktor suruh warded petang ni, saya mintak esok pagi. Sama2 lah kita berjuang kena induce

3mo trước

Dah beranak ke tu🙈

Due kita sama. Sy air ketuban byk tp doctor ckp okay je. Sy risau sbb byk harap yg baik2 jgk. Moga dipermudahkan urusan awk. Doakan sy jgk☺️

Wahhh due kurang sehari dari saya, semoga sis dipermudahkan dan dipercepatkan urusan proses bersalin ya amin ya mujib

Scan kt kk ke? Sbb sy last appointment kt kk 32weeks. Xde dh scan lepas tu

3mo trước

Nanti 37 maybe ade

sama due kita semoga di permudahkan semua nyaa

Semoga dipermudahkan sis bersalin nnt.

moga Allah jaga 💐