Tanda bersalin ?

Hai . Due date saya 31/12 ni . Saya nk tnye kalau keluar lendir (mucus plug) ni nk kene pergi hospital ke? Dan dah mula rasa sakit sakit kat bhagian bawah

Tanda bersalin ?
3 Các câu trả lời

28-29/12/2023 dh star keluar lendir gitu tkde darah tapi taklama kemudian ade contraction .. 29/12 pukul 3 pagi terus p hospital . Layankan contraction , 11pagi alhmdulilah bersalin baby girl 🥰

Hi dear. Saya due date sama dgn awak. Pagi semalam ada keluar lendir+darah, pergi PAC check ptg tu baru 1cm buka. If keluar darah, baru sis pergi okay.

ni biasa. sakit2 bawah tu mcm mana? klu sakit celah peha tu belum lg.