Third Pregnancy

Hai currently saya pregnant yang ketiga. Baru lagi dalam 5-6 weeks. Previous pregnancy saya e-czer. My second baby baru 8 bulan. Dah consult dengan dr, dr kata boleh je proceed. Tapi samada nanti bersalin czer atau normal kene tunggu nak dekat bersalin. Pakar akan decide selepas tengok condition ibu dan anak. Ada tak mommy yang sama situasi macam sy sekarang? If ada sudi sudi lah share ya. Buat kata2 semangat pada saya juga 🥰 Thankyou in advance 🤲🏻

1 Trả lời

selalu nya bwh 18m akan czer. sbb kalau normal risiko rahim pecah sgt tinggi.