Kepala masuk laluan

Hai, bila kepala baby akan masuk dalam laluan? Boleh kongsikan pengalaman tak? Macam mana rasanya?#ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

rasa ringan n kosong d bahagian atas perut n rasa berat d bahagian bawah perut n akan ada tekanan d ari2

7mo trước

oh macam tu ya puan. saya sekarang 33 minggu tapi kadang kadang kalau berjalan rasa berat dekat perut bahagian bawah rasa sakit sikit. tapi perut atas tak kosong pun lagi. masing mengah je lagi hehehe

Sy 36 week, kepala baby dah masuk sedikit ke pinggul. Lepas ru mula rasa cramp dan contraction bawah perut

7mo trước

oh macam tu. terima kasih puan😁