pati delima

hai bakal mommies boleh try pati delima gulsan ni tau, baik untuk kesihtan, nk lncarkan haid, nk bg hb cantik , ank pun nnt tak kuning tau❤️ try la❤️❤️

pati delima
4 Các câu trả lời

Ada sesiapa nk free tak pati gulsan tu? Saya minum tak kena dgn tekak then sangkut gdm pulak tu. Taktau la if tak kena dgn saya ke kan sbb hb menurun juga pastu terus tak minum dah, ada lg 1 botol x buka. Now dah nk bersalin, kalau nk tinggalkan fon no. & address saya post free shj

11mo trước

Boleh bg address terus sis. Then nanti delete ya

yang kat shopee rm15 tu sama kan sis? risau murah sangat takut scam pulak. tapi tengok seller dia trusted 😅

11mo trước

aha klu awak cr kat luar yg ada kedai jual brg2 g haji mesti ada

Yg gulsan ni mmg pati sahaja ke atau ada tambahan gula ya

11mo trước

Baik. Tq. Ni minum sejuk2 sdp nya.. Masam sejukk. 🤤

👍