Masalah Baby

Hai.. baby saya 5 bulan, fully formula. minum dari newborn S26. Bila nak masuk 5 bulan ni dia jadi tak nak menyusu. 3 hari tak berak pergi klinik Dr cakap dia okey sebab aktif + kencing + tak meragam. Sebelum ni baby berak sehari sekali. Bab tak nak menyusu tu mcm2 cara saya buat, last bagi time mamai baru nak minum. Patut ke saya tukar susu? ibu2 ada cadangan tak susu apa yg okey ? #pleasehelp #firs1stimemomppp

1 Trả lời

5bln kdg ank sy pn jd kurang susu tp kerap.. dia main2 je isap tu.. maybe sbb tuka bulan kot