Cuba untuk dapatkan kata ² positif & cadangan

Hai , assalamualaikum nak bertanya , sy ade anak baru nak masuk 11 bulan & sy dpt tau sy pregnant lagi . Ade tak ibu ii yg mcm sy & apa patut saya buat ? saya ready tapi mak sy mcm kurang suka sy pregnant lg .

3 Các câu trả lời

hi Waalaikumussalam sis.. Alhamdulillah syukur tahniah atas pregnancy puan tu.. Kita sama anak baru je masuk 11 bulan .. saya pun tgh pregnant nk masuk 10weeks dah.. rupanya dh ada isi masa anak 9bulan lbih lgi.. saya bersalin haritu pun secara e-czer.. puan bersalin normal ke czer sblm ni ? kalau normal inshaAllah tkde apa perlu dirisaukan sgt .. kalau psl mak tu tkpe lambat laun dia mesti akan terima .. nenek2 msti suka dpt cucu lagi , nnt dah lahir inshaAllah dia happy lah tu tgk cucu baru dia.. kalau mak ayh sy dorg suka dan syukur dpt thu nk dpt cucu lagi sbb adik beradik sy yg lain masih belum ada cahaya mata .. so anak sy yg first mmg cucu sulung , ni nk dpt yg kedua mmg dorg happy😊 sis jalani je mcm biasa ye .. inshaAllah doa yg baik2 .. smoga dipermudahkan segalanya ye

11mo trước

sy bersalin normal , alhamdulillah sy tak risau sbb sy suka budak . tq sis .

anggap rezeki. klu sis dan suami mmg dh ready. cuma nya mungkin mak tu risaukan keadaan sis, ank jarak dekat ni bukan semua parents blh handle...perlu ada kerjasama.

11mo trước

tq . ❤️

Sis... Sy pun baru dpt tahu ni sy pregnant, anak baru masuk setahun.. Sy buntu kusut.. Mcm belum Ready, apa patut sy buat.