Cepat letih

Hai assalamualaikum mommy. Normal ke menyusukan anak ni cepat letih/penat? Penat yg mcm rasa badan tu lemah je (cukup makan), selalu mengantuk. Sye ibu yg bekerja. Kat office sye akan pam susu. Lepas ambik anak di rumah pengasuh, mesti rasa letih sangat2, kadang2 kesian kat anak sebab tak terlayan (mama dia dah tersengguk-sengguk tahan mata nak tidur). Mommies, ada tak supplemen kat luar sana untuk tambah tenaga ni? Mohon bantu. #jangankecamjustbertanya

1 Trả lời

Normal.. Memang menyusu baby ni kita cepat penat, cepat lapar & selalu haus. Saya suri rumah memang direct feeding sahaja sebab anak reject botol. Memang penat sangat2 dengan nak buat kerja rumah lagi, masak makanan anak lagi. Setakat ni belum ambil apa2 supplemen lagi. Tapi kawan2 saya ramai ambil supplemen daripada shaklee & ada jugak yang Amway punya. Puan boleh consult mana2 trusted ejen tanya lebih lanjut

12mo trước

Ya, normal juga 😊