JUS DELIMA 😊🥰

Hai and assalamualaikum mommies.. nak tnya.. okay ke kalau sya try mnum jus delima jenama Gulsan? Ad spe2 penah mnum tak? Okay tak jus tu? Sya nak try mnum jus delima dah start skrng... kalau okay sya nak beli kt shopee je....sya dah 17 weeks nak msuk 18 .. ptutnya awal lgi sya mnum tpi bertngguh2.. diyakini tak jus tu? Sya ad lampirkan gambr.. screenshot kat shopee hihi.. trima kasih..🥰🤭

JUS DELIMA 😊🥰
3 Các câu trả lời

sy pon consume jgak sis, ad msalah hb dri awal pregnant. dah 4botol kot mnum. hb dri 9 skrg dah naik sikit. 10.7 tgh stuggle nk naikkan lagi 😅

2y trước

yeke alhamdulillah sya dah try sis... mmg naik pon... ❤️ take care sis. tqq ya reply.

Sy minum pati delima gulsan ni. So far naik sikitt hb. Sy ambil sesudu campur dalam segelas besar air sejuk..rasa ribena tanpa gula😁

2y trước

haah sya dah try.. tp sis mnum brpe kali shri? syanum pgi and malam .. 2x sehari.. sis?

alamak, tak sure la sis.