Terpaksa stop bf

Hai, assalamualaikum mommies. blh ke bagi anak umur satu tahun 8 bulan minum susu full cream pd tgh malam bila dia sedar nk menyusu? sy terpaksa stop bf dia sebb mengandung anak ke 2. kalau ad yg berpengalaman tlg jawab ye.

1 Trả lời

1 Tahun ke atas dha boleh bagi Susu kotak tu dah. Saya 1 thun je anak Walau bf mmg sy mix dengan Susu full cream or fresh milk. Xde msalah. Sbb umur 1 thun ke atas keutamaan bukan LG Susu, tapi makanan harian. Susu support je..