Bayi g6pd def umur 2 bulan kentut busuk?

Hai assalamualaikum, ada x kawan2 yg pernah mengalami si bayi kentut busuk umur bawa 6bulan...bayi saya 2bulan kentut busuk, setiap kali kentut memang busuk.. risau saya d buatnya, tapi bayi masih aktif kuat menyusu badan

2 Các câu trả lời

Sama dengan anak saya sis, waktu 2 bulan baby kentut busuk betul😅 lepas tu kerap sangat dia kentut plus kurang membuang, naik 3 bulan kentut dah x berbau then membuang pun dah normal, baby saya fully bf . Alhamdulillah sihat walafiat.

Normal tu sis