Makanan utk hantar pengasuh

Hai... Anak sy akn masuk 6 bln... Boleh kogsi tak mcm mane nak sedia kn mkanan utk anak bila hantar kat org yg jaga...

2 Các câu trả lời

Hai puan Aida, macam saya, saya akan masak bubur kemudian bekukan. Nnti puan Aida pesan siap2 dekat pengasuh untuk panaskan makanan tu sebelum bagi anak makan. Sama macam susu yg dipam. Macam saya, saya panaskan makanan bayi yg dibekukan tu guna "bottle and food warmer" #TAPsupermoms

boleh try baby food IZZLY www.wasap.my/60129876070