Anak turun berat badan

Hai, anak saye baru masuk 4 bulan, harini check KK berat turun, misi suruh tukar susu, kalau tak kene check KK 2 minggu sekali, ibu-ibu ada pengalaman macam ni tak? Boleh kongsi ke? Terime kasih♥️

2 Các câu trả lời

sy tak ada pengalaman mcm ni,tp baby sy KBB dr umur 2-3 bulan. masa tu sy masih bf + fm. sy jaga masa menyusu dan waktu tidur baby. masuk 4 bulan berat naik ikut graf. lahir 2.75kg,umur 6 bulan berat 8.7kg. sy tak tukar susu,masih guna susu yg sama