Hand flapping

Hai, anak saya umur 1tahun 21hari tapi suka flapping hand. Normal ka mommy? Tpi dia ada eye contact .. pandai main . Paham arahan . Dah boleh cakap 2 patah perkataan macam tu.cumanyaa dia suka buat flapping hand bila dia teruja or nak sesuatu . Risau pula saya . Tnda2 autism kea?

2 Các câu trả lời

saya pernah tanya yg ni kt misi, sbb anak saya pun mcm tuh ,tapi misi ckp normal je, dia tgok anak pun okay, tambah apa yg kita ckp tuh semua okay, just dia mcm kita la kalau excited dia buat mcm tuh.

1mo trước

baik sis, sama2x, amiin, harapnya begitu la kan. tapi kalau awak rasa something je tanya je okay misi ke dr. ke

Alhamdulillah , terima kseh puan respond .lega saya dengar .