Cara merancang sendiri ..

Hai ada x ibu2 kat sini yang merancang sendiri .. boleh x share cara korang merancang .. saya sekarang anak dah 2bulan tapi belum bersama suami lagi .. anak menyusu badan .. nurse kata kalau menyusu badan tu xlekat betul ke ? saya taknak mengandung lagi dalam masa yg sama saya taknak makan ubat perancang 🥲 nak besarkan anak ni duluu .. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sruh suami pancut luar je la..sy mrncg sndri je..tu je cara sy n suami guna...utk dpt ank no.2 sy jrak 4 thun..mmg rncg nk ank ke 2 bile ank slong umur 4 thun...alhamdulillah ank no.2 nk msuk 2 bln dh...

2y trước

hi sis sy nak tnya, sy lewat period 2 hri dh.. merancang kaedah double protection-stokin + buang luar .. possible tak utk sy pregnant? td dh buat pregnancy test. negative..

x jamin pun bf baby x lekat.. ramai lekat.. rancang sndri perlu kerjasama yg kuat kedua pihak..