38weeks belum ada tnda2 nk bersalin

hai, ada tk mommy yg 38weeks tpi belum lgi ada tnda2 nk bersalin? sy dh 38weeks tpi tnda2 nk brsalin tu blm ada lgi..

12 Các câu trả lời

Assalamualaikum smua 🥰 Doakan saya. Harini saya 39 minggu 1hari. Semoga Wan Nor Syuhada bt Wan Daud dipermudahkan urusan bersalin dalam waktu terdekat ni, Semoga dapat bersalin normal tanpa jahit dan tak koyak. Amin ya Allah. Semoga tak induce dan tak caeser, aaminn ya Allah. Semoga bersalin dgn mudah dan selamat Aamiin ya mujib .. Sekarang masih tak ada tanda nak bersalin lagi.. Semoga doa salah sorang diangkat🤲🏻 Aamiin ya rabbal alamin Doakan tau. Lebih 40 org yg doa, InsyaAllah Allah makbul . Thank you semua🤗 Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti, Aamiin. #Babyno3

2d trước

aminnn

Saya 38w now, belum ada tanda2 juga. Mari kita banyakan doa semoga Allah beri tanda bila dah tiba masanya. Nervous juga ni lagi2 saya first mom

sama la saya dh nk masuk 39w setakat sakit bawah perut je turun tanda yg lain takde risau kena paksa beranak ja sbb due minggu depan takleh overdue sbb ada gdm

samalah saya dh msuk 39w tkde tanda apa apa pun🥹 tgh takut tapi berserah dkt allah sebb taknak induce:(

2d trước

sy pun bru msuk 39sweeks hrini..baby msih nk santai, sy pn tkut nk induce..

sama belum ada tanda lagi. skrg tgh rasa berat je perut dgn jalan xleh laju, sakit kt kelengkang

2d trước

rsa berat, sbb kpala dia kt bwh dh..tpi tulah baby blum nk keluar msih nk enjoy dlm perut..sy hrini dh 39weeks

sama la saya 38minggu 3hari masih xda tanda² bersalin lgi.. 30/9 ni kena cek bukaan jalan

3d trước

semoga dipermudahkan segala urusan unuk awak..

Sama harini saya dah 39week mcam susah hati sikit, semoga dipermudahkan semua aamiin

Sama la kita. 29hb kena serah diri dah , kena induce 🥹 38w

saya 39 week belum ada mggu dpn serah diri :(

sama..belum ada tanda lg..😅