Ubat tambah darah

Hai ada tak yang tak boleh makan ubat tambah darah yg diberi? Ada cara lain tak untuk tambah darah dan bagi hb ok?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

6 Các câu trả lời

kalau tak boleh makan, try mkn sebelum tidur. kalau masih tak boleh, inform doktor atau nurse, nanti diorg kasi ubat lain. saya dulu 2-3x tukar jenis ubat tambah darah. zincofer baru ok x sakit kepala lepas mkn. sy mkn mlm sblm tidur sbb xnak pening. tambah darah kena makan nanti baby x cukup nutrien, bkn effect mommy sorang saje. cuba ya 😊

4d trước

alhamdulillah dah boleh makan,saya buat mcm sis, sebelum tido makan, sebab tak nak rasa loya tekak tu..

Saya pernah makan iberet. Beli dekat Watson. but at the same time saya cari makanan untuk naikkan HB mcm bayam, hati, kekacang.

mkn buah delima🫶🏻❤️

dh try ubt lain? beli kt farmasi

2t trước

tanya farmasi ada x trial pack. klu ada beli dlu dan cuba. maltofer rasa coklat, kunyah saja

mkn iberet. minum jus delima

Makan buah jambu batu sis