Ketuban lebih.

Hai, ada tak yang ada pengalaman ketuban lebih dri bacaan. Bacaan sya 28. Tapi tak ada kencing manis. Apa perlu buat untuk turun kan bacaan? Sesiapa boleh share pengalaman. Sya anak first, bila baca artikel dkt google smua yg tk enak² di baca 😔 #pleasehelp #firstbaby

3 Các câu trả lời

sis pregnant brp minggu? saya pun sama. doc pesan kurangkan minum sejuk Dan Yang manis². dah kurangkan pun,tapi bacaan air ketuban still berlebihan. baby aktif setakat ni alhamdulillah. mudah²an tak memudaratkan baby.

sama sy 28minggu.. bcaan air ktuban 19cm..doc ckp lbh... lps tu suruh kurang kan makan yg manis2x ..

better consult dgn doc kt kk or klinik swasta