kepala bayi senget

hai ada tak tips bagi kepala bayi bulat balik sebab anak saya kepala dah jadi leper sbb selalu tido kiri..perlu bagi bantal ke atau tak eh##Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

time dia jaga banyakkan tummy time atau mengiring je kanan pulak untuk main. kalau biasa menyusu baring, gilir2 kiri kanan. kalau minum botol pun, gilir2 pegang dia kejap kiri kejap kanan. kalau baby tidur cot, tiap kali letak baby terbalikkan dia kejap kepala hujung belah sini kejap hujung belah sana.

Anak saya 2 tahun lebih pun tak guna bantal lagi. Just keep tukar position baby.