breastfeeding while pregnant

Hai. Ada tak pengalaman mummies yang still menyusu anak masa tengah pregnant? Anak sulung baru 1y3m. Sy hw. Dan pengalaman sblm ni sy mmg low hb. Skrg alahan agak teruk jugak.

1 Trả lời

sy pun masih menyusu anak jgk skrg..ank sulung bru 1y8m..dlm tmpoh 14w skg ni hnya berat badan mkin menurun..hb ok..23/6 hb 12.4..24/7 hb 13.0..xde alahan muntah2..cuma bila mkn nasi xblh mkn lauk2..jadi sy bykkan mkn buah n mnum air jambu batu..