Susu Novalac AR

Hai. Ada baby sesiapa yang minum susu novalac AR? Saya ada beli lebih susu 800g but my daughter tetiba cannot consume susu ni, jadi sembelit. Susu ni memang xbukak lgsung and dalam plastic je sbb baru beli dekat pharmacy. Saya nak jual RM107 free postage or kalau duk area KL/ selangor yang brdekatan dengan saya, saya boleh deliver ke awak. Free satu susu novalac AR 800g jugak yang 20% used if nak 😊 #letgosusu #novalac #firstmom

Susu Novalac AR
2 Các câu trả lời

skrng anak minum susu ape ye sis? itulh kdg anak ni memula je boleh minum tpi kdg beralih buln tiba² tk sesuai mcm anak saya, masa keluar ward dri bulan 7 sampai bln 9 mcm tu ok je minum susu dutchbaby lps tu kahak dia tebal and muntah tiba². pergi hospital doktor kata baby tk boleh buat neb sbb tkde demam or sakit pape. so tukar susu alhamdulillah terus ok.

11mo trước

Ank sy berak cair tpi sehri berak dua kali, tu kira cirit ke sis? Dan perlu ke tukar susu? Baik sy try beli mnyk and patch hrp2 mujarab utk anak sy juga

hi sis, nak tanya mcm mana cara sis bancuh susu ni bagi tak berketul ye?

9mo trước

untuk susu ni dulu, sy goncang atas bawah sbb mcm pekat sikit dari susu biasa yang lain. emm mgkin kena goncang lama skit kot bru tak berketul.