Cyst ketika pregnent

Guys, boleh share tak pengalaman cyst ketika mengandung, korang punya berapa CM .. Lepas tu apa je doktor cakap ,please , share share sekejap, nak tahu??? Lepas tu ada cara tak nak kecut kan cyst tu time pegnent #SeriusTanya

1 Trả lời

depends jnis cyst..mcm sy dlu bsr dlm 5cm ke atas dkt. both side ovary..tp ms pregnant dia mengecut bila naik bulan kehamilan strusnya... pape mkn kena jg..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segala Allahuma amiin

1mo trước

sya tinggal dekat klang,sijangkang .. Sekang tgh pregnen 3 bulan .. Vitamin C tu betul ke boleh kecut kan cyst ya .. Ada bace dekat google .. Boleh ke kalau try tables yg vitamin c letak dlam air .. macam pandanol soluber tu ek