BSP Tinggi, kne tahan wad kandungan 8 minggu.. ada tips tak mcm mna nk kawal ya..

Gula Timggi

1 Trả lời

buat strict diet sis. makan suku² separuh. nasi sesenduk sahaja,sayur 2 senduk,ikan @ paha ayam seketul utk menu lunch. pastikan lauk yg dimakan bersama nasi tu bukan karbo juga spt kentang @ labu. sy ada kongsikan sblm ni cara sy diet utk dptkan bsp yg cantik. buah nak makan pun kena tengok juga,jgn makan yg manis. epal hijau dan jambu batu terbaik utk gdm