Skrg I 21 weeks pregnant..my private pain, its normal..kena jumpa doctor..any suggestions pls..risau

Any can guide me

5 Các câu trả lời

Dekat pelvic area ke? Sy pun sama ..now 22 weeks +.. start sakit 2@3 weeks ago..cakap doktor, doktor just suruh tuam je.. doktor takut bby besar tp bila scan bby okay ikut weeks.. 1st pregnancy okay tak sakit.. now second pregnancy sakit dkt pelvic area.. jln pun kdg kengkang..

2y trước

Sama dengan saya 1st pregnancy tak sakit,second nie memang kerap sakit kat pelvic😪

Sakit sngat ke? Saya tkda pulak rasa sakit pape kat private tu skrng 26 week tk semua sama kot. Awak chek up kat kk ke? Kalau selalu chek up kat kk awak kena bgitahu nurse atau doc apa yg awak rasa jngan diam je ok. Apa2 berlaku kat kita mesti kena bgitahu doc.

2y trước

hi..dh infrom nurse n doctor,kata ni biasa sbb semakin bayi besar,akn dpt sakit mcm ni..tq u

Normal. It happened to me too. Dr ckp sbb baby makin besar and otot pelvic semakin mengembang

what kind of pain? rasa mcm baby tendang? private part ngilu? or like pain during peeing?

masa baring,wake up frm bed n some time masa jalan..,lk tarik

2y trước

Sme, i pun rse bnde yg sme. Mcm tertarik. Nk tdur bgun x selesa. Dr kata normal baby nk membesar plus muscle pun berubah.