20 week tp saiz baby 17 week

Gov bagi date bersalin 4/2 bermaksud skrng dh 20mnggu. tapi klinik swasta scan baby saiz 17mnggu.semalam pergi hospital gov jumpa pakar, mmg bersalim 4/2. sy risau perkembangan baby. Ada ke yg sama keadaan?

1 Trả lời

insyaAllah xde apa2 sbb setiap bulan kena checkup, nti da 30 week lebih die kan tgk berat bby. kalau berat baby okay insyaAllah semua baik2 je 😊

2y trước

insyaAllah aminn, jgn rsau2 mummy xleh stress untuk kesihatan baby😊 mcm sy dlu doktor scan ckp mcm tarikh period x betul sbb tgk baby kecik, pdhal time lahir koyak nk ke tubik😂