Baby still can't walk

Good morning mummies, ada yg mngalami problem mcm sya!? Anak sy dah 1thun 4 bulan masi xbole jlan sendri.. Any tips?

2 Các câu trả lời

Ank sy br bole jalan ms 1thn 6bln..ank sy mcm malas nk bjalan,bukannye xbole.. Agknye sje nk buli mak die yg tgh pregnant..struggle sgt kne bdukung bile kne htr amik kakak sulung die dr skolah.. Moga ank sis cpt2 bole jalan..😊

5y trước

Alahai comey nya buli mak dia, sama lah dia pun nie malas.. Tpi klau ada something make her excted bole pulak dia pegang kat mana2 then jlan.. 😏

Boy? Kkdg mmg ade je jenis lambat cmni..

5y trước

Girl.. Lahir premature