My pregnant girlfriend dont love me & dont care about me anymore

My girlfriend is almost 15 weeks pregnant, this past few weeks she always mad at me & sometimes saying cursed words to me.. she always says she dont love me anymore & dont care about me.. dont want to talk to me, dont want to see me, she even kicked us out in our apartment. I love my girlfriend so much even if she always break my heart. I would do anything to bring us back together.. please I need some advice.. thank you in advance

44 Các câu trả lời

Maraming salamat po sa mga nagcomment & nag advice, i really appreciate it.. hope it will end up the way I wish for..

pregnancy hormones lang yan hehe after a week mawawala din yan... a lot of patience is required sa mga hubby/bf's during these times

brooo pinaglilihian ka nya😊 ganyan din sakin si GF. Intindihin mo na lang, matinding patience kailangan mo dyan 😊

Preggy hormones lang po yan. Baka po ikaw din pinaglilihihan ng gf mo. Konting pasensya na lang po and pangunawa 😊

Well khit nman ako preggy at minsan masakit ako mag salita sa asawa ko never konamn nssbi na di ko sy mahal

Emotional ang pregnant. Ipakita mo lang na sincere ka sa pagsuyo sa kanya. Minsan sa paglilihi na rin yan

Hi. Dala ng pqgbubuntis nya po yun kuya. 😊 have more patient lang po. And always pray for your family.

Just understand your girlfriend.. maybe that's just the effect because she is pregnant..

5y trước

I hope so.. im praying always for her..

Baka PO pinaglilihian ka.... Intindihin mo nalang PO.... Magiging ok din kayo..

Dala lang ng pagbubuntis yan kyah. Nagiging emotional talaga ang buntis.