Raya aidilfitri 2024

Geng bersalin hujung February, plan raya mcm mana? 😅 bila nak beli baju raya kita, baju raya baby lagi…

19 Các câu trả lời

Hehe xde plan lg awk.. Baju baby oun xtahu nak beli boi ke girl scan tu mmg girl tp takut plk laa.. Sbb ank dah 2boi..jd xtahula cmne ni..

baju raya taon ni rembat yg mana ada jee , tambahan pulak suami takdapat balik raya sekali taon ni taktau nak sedih ke nak happy huhu🥸

Tak beli lagi baju raya. Tak tahu masa pantang nanti makin turun berat or naik. 🤣 tunggu la dlm bln puasa. Tgk berat macam mana

6mo trước

Kannn. Saya kalau ikut due, bulan puasa tu mmg full berpantang jee🥲 nak beli awal takut salah size body lepas beranak x tau mcm manaa

Tak beli baju raya sbb raya ke 2 baru habis pantang😆 lg pun bdn membulat ni rasa semua baju raya cntik2 tak muat😅

6mo trước

Kannn! Saya habis pantang 3 hari sebelum raya

dh siap bju ank2 bju mak nya and bby bru🤣 beli shoppee je. settle sudah. bapaknya pergi shopping sndri nnti

Tak plan pape pun..rasa mcm tak sempat kurus tu. Nak selamat beli peplum @ baby doll kurung, sorok perut🤣

Baju baby dh beli. Baju mak nye belum. Pening nak cari baju yg sesuai utk breastfeed mom. Hahahahhaa

Hai smela xthu cmne ni.. Nak beli awai2 mmg dah tahu gender tp tkut kena scam bazir plk beli.. Hehe

Baju raya utk baby dh..utk diri sendiri ja belum sbb xtau nk beli size apa..risau size lari dari asal😂

6mo trước

Betul! Baju baby pun saya xtau nak beli baju apa, takut x kena size. Baru first time ni hehe

sy pula baby beli dah.. . tang sy je tak bli lagi hehehehh..kita smua geng due february 2024 🤭