Hai mommy Nk tnya, normal x klu sllu gelap mata, n pning² time trimester 1..

Gelap mata

4 Các câu trả lời

Saya. Asal bangun je nak pitam. Nurse kk cakap sebab penat sangat. Pergi clinic private pulak dr suruh makan supplement tambahan. Nurse kk suruh duduk dulu sebelum bangun. Jangan bangun secara mengejut

1y trước

ye sis..sma stiap kli bngun j mesti glp mata, rsa nk jtuh .

Pregnant sebelum ni sy ada rasa mcmtu..rasa pitam..cek2 nurse kata tekanan darah sy rendah..

biase sis check tekanan darah berapa, tkut tekanan darah tinggi je tu

1y trước

blom buka buku..skrg 9 week, opp 19/6 ni..klu tknn drh tinggi mcm tu y?

saya jdi mcm sis jugak p hospital pac kena tambah air