Anyone yg alami nasib yang sama? Gula tinggi diawal Pagi. Boleh share any tips.

Gdm diawal kehamilan

1 Trả lời

pertama kali ambil bsp gula 5.5. selepas tu bacaan seterusnya semua ok. esoknya review doc bg tau masih ada harapan lg,means sy masih bole cuba ikut diet yg disarankan. kalau masih juga tinggi kena ambil bsp 2 minggu sekali dan minum ubat. second bsp sy betul² jaga makan,ikut petua dr kawan² yg ada dlm sini juga blog utk tahu cara cantikkan bacaan bsp. bacaan dr awal pg sampai mlm semua cantik dan nurse ucap tahniah. doc pun bagi bsp sebulan sekali

2y trước

Baik sis