Haii mommy nk tya ad x mommy² pregnant kalini ad gastric ble lapa blh x mkn oat x n blh bg tips mknn

Gastric melanda

1 Trả lời

Gastrik better jangan makan oat nestum roti susu ka apa tu kena elakkan Makan pisang okay

5mo trước

Alucid tu macam gaviscon… tapi murah sikit… alucid tu ada jenis table boleh kunyah2 ini saya sedia dalam bag n dalam keta satu g dalam botol… Air kelapa saya tak pasti kalau awal kandungan… kalau rasa takut jangan minum dulu nanti masuk trimester ke 2 dah okay rasanya kalau nak minum…