Pernah ke ibu2 mengalami gastric. Semalam gastric saya teruk juga sampai muntah dan cirit birit

Gastric #firstbaby

5 Các câu trả lời

saya kena masa awal2 pregnant..masa tu tak test upt lagi..gastrik teruk..smpai demam.3 hari berturut2 sakit...pergi emergency drip air ..tak tahan sgt..hari ke3 gastrik malam tu sy test upt sebab pelik.biasa gastrik makan ubat ok lega dah..ni masih tak hilang. result double line pekat..kebetulan esoknya sy ada appointment klinik repeat ambil darah sebab demam dh bape hari , sy bgtau doc sy pregnant.doc kata pembawakan baby..memang senang kena gastrik..jgn makan lewat , jgn makan berminyak n pedas, minum susu..kalau sakit sgt ubat yg boleh makan hanya gaviscon biasa tu je..bukan yg double action.alhamdulillah sy ikut ape doc kata ok dh ..takde gastrik dah..sy skang 13w+.

Ya sya kena masa awal pregnant. Huhu time tu makan mangga berabis tak fikir apa apa. Last last cirit birit, muntah. Huhu start dri tu tak makan dah 🤣

Saya pun kena gastrik muntah cirit birit. Memang spare gaviscon sesiap dalam beg

Saya selalu sakit dekat perut , mcm banyak angin

2y trước

Boleh amek ke sis ?

1st trim sllu kna,,