Loya tak larat

Hi future mommies/mommies, saya baru preggy 9 minggu. Apa tips hilangkan loya selain benda masam? Tak minat makan asam. Air oren peelfresh tu minum juga tapi takut tinggi gula. Selera makan masih ada, tapi makan banyak sikit terus tak sedap tekak loya balik. Rasa takut nak mkn banyak disebabkan hal ni. Tq for helping 🙏🏻

1 Trả lời

mkn sikit tp kerap.sy mnum y sunquick tu bancuh utk kurangkan loya.blh kunyah biskut crackers or buah2 kering n kekacang