Preparation ?

Fuh harini ada masa sikit, baru sempat nak mengemas n packing baju babies! ? Packing yang penting aje.. hihi.. Doakan saya semoga dipermudah segala urusan deliver babies nnti? Isnin ni baru #33minggu ✔️ Kemas awaii baru tak kalut. Hehe.. simpan sesiap dlm kereta.. almaklumlah duduk jauh di negeri orang.. kang emergency pulekk susah ? Mommies dah kemas n packing barang baby ke tu???

Preparation ?
73 Các câu trả lời

Sis , sis beli zip lock plastic tu size ape ? Boleh tak nak tahu note kecik yg dekat setiap plastic untuk panduan ..

4y trước

Sy beli dekat shoppe.. benda basic ja. Baju , kain lampin , pampers, barut perut

Mcm bby twins je bkl lahir tu sb tngok packing tu dua psng bju sme.. btul ke ,?? Klau silp Maaf ye hihi..

Best nya ..dh x sabar nk kemas baju2 baby camni..last 11thn lepas huhu..semoga dipermudahkan..

Laaahai comelnyaa sis kemas, siap tanda dengan love2 lagi. 😍❤ Sedapp je mate mandang.

Sy 29w2d...brang x hbis beli lgi😅😅😅, dh rsa mls nk jajak mall or scroll lazada

semoga dpermudahkn seglanya..sya adala packing cikit² sbb masi awal g bru 23w5d...

Hehehe cantiknya Mommy buat.. Nampak kemas je.. Baby Twin ke? Moga dipermudahkan urusan

5y trước

Haah baby twin.. terima kasih sis😘

Maa shaa Allah bagusnyaaa 😍 semoga dipermudahkan segala urusan mommy 🥰

Alhamdulillah semoga di permudah kan segala urusan....cantik sis packing🤗

Wahh.. baby twin ke sis. Ape pun moga dipermudahkan segala urusan, aamiin..