Saya dah 36weeks. Normal ke baby berat 2.9kg? due date 12/9.

16 Các câu trả lời

sama dgn Sy sis.. due date 13/9 berat Baby 2.9kg.. doctor Kata normal je.. mse abg dia dlu 3.54kg tpkse kne Induce.. klu boleh Kali ni tak nk Baby besar sgt.. teran mse abgnya dlu tu pon tak larat sbb besar 😂

Due date kita lbih kurang sama.. sy 13/9.. semalam doc scan baby sy 2.8kg.. sy gdm on diet.. doc kata besar skit la.. 24hb ni sy kena refer 0&G sbb baby besar.

sy 36week 3day ,due 11/9 .kena serah diri minggu depan 38week sbb GdM on metformin .Berat baby tadi scan kat hosp 3.1kg.Normal je berat 2.9 tu sis

due 22/9.. smlm pkar scan bby 2.8kg time 34mggu 4hri.. dokter kate besar.. think positif jer sbb tkut kne scam dgn bby..🤣

sy pun 36 week due 12/9 jgk..bru g scan smlm Dr ckp berat baby 2.7kg tp baby breech lg..mggu dpn refer o&g klu breech lg

Normal rasanya. Sy haritu pun 36w baby 2.9kg. Doktor takde cakap pelik2 pulak. InsyaAllah. Moga sihat2 mom and bby

sy edd 11/9, berat baby 2.8 kg, rasany okay la tu, sbb doc xde komen pape masa scan 36w.

due sama ngn awak... berat baby 2.4kilo... sb gigirl kot... abg2 nye sume 3.5kilo ke atas

1y trước

yeke. sbb doctor takde pula cakap saya gdm ke ape. cuma doctor cakap normal and okay dgn baby punya weeks😵‍💫

saya masa due berat baby dalam kandungan 3.5kg. bersalin 2.74kg jauh ya beza.

Sama berat baby sy pergi scan 14/08 hari tu 2.9kg sy due 11/9