Hii..nak tanya skrg saya dah 27 week tapi perut tak besar sgt..adakan tu normal?

19 Các câu trả lời

saya selalu mak cik bawang ckp kecik nyer perut..xnmpk mcm 7 bulan pun...sabar jela ...dah sy kecik nk buat mcm mane☺️

Perkembangan baby okay x masa detailed scan? Size kepala dan badan seimbang tak? Air ketuban normal?

5y trước

Kalau mcm tu, its normal. Xde ape nak dirisaukan pasal size perut 🤗🤗🤗

Hehe.. mcm sya jgk dh 22 weeks tp perut masih kecik.. 1st pregnancy jgk and baby girl.

sya anggap tu biasa... sya dlu pun nak masuk 7bulan bru org lain tau yg sya preg...

sy dah 33 week pn org ckp perut kecik 😂tapi alhamdulillah baby ok

normal sis.huhu sy yg nk msuk 36 w ni pun org kata macam bru 28 w

Details scan boleh buat minggu ke berapa?

5y trước

Tq so much for info..

Yeahh its normal

Hai