Hi all sya baru first time pregnant & normal ke 6w pregnant tak ada alahan & scan tak nampk janin la

4 Các câu trả lời

Sy dr pregnant 1st takde alahan,yg ni pon same.baru 7 weeks so excited nak scan padehal tau dah kakak dea dulu 5 weeks scan nampak kantung 9 weeks baru nampak budak,ni excited nak scan gak so nampak kantung je hahah

5mo trước

wahhh congratulations mommy to be. rasa excited lepas dengar citer ni

normal je, optimum scan 8 weeks ke atas utk nmpak. 4w selalu mcm habuk je lagi heheh. bab alahan pula, pun lain orang lain style. kita twice pregnant alhamdulillah takde alahan.

5mo trước

alhamdulillah sejuk hati dengar. risau sebab kawan2 semua tanya dah ada alahan belum. so kita pun macam ehh wajib kena ada alahan ke 😅

Yup normal. Tunggu lagi 2 minggu. Sebab tu doktor sarankan first scan on 8 weeks and above. Selagi takde apa2 pendarahan InshaAllah baik2 sahaja.

5mo trước

Sama-sama

saya pun 6w takde alahan scan tak nampak apa apa tapi ada doktor sarankan pergi try transvaginal scan. ada nampak kantong kecik comel.

5mo trước

haah klinik biasa swasta. boleh google klinik mana yg ada buat. biasanya klinik khas ibu dan anak. saya hritu kena rm80 skali consultation.